Ediția: Vineri 14 martie 2025 Nr. 6835
Ediția: Vineri 14 martie 2025 Nr. 6835

Supă cremă de dovleac şi cartofi


Ingrediente:
1 felie groasă de dovleac
5 cartofi
2 cepe
1 linguriță Vegeta
3 linguri ulei de porumb
2 bucățele de brânză topită simplă
piper
 
Mod de preparare:
Se taie dovleacul în pătrate ,cartofii la fel, iar ceapa, fideluță. Se încinge uleiul într-o cratiță de 3l. Se adaugă ceapa și se prăjește ușor (să nu fie maro) cu Vegeta, apoi se adaugă cartofii și se prăjesc 2-3 minute cu ceapă.
Se adaugă dovleacul și se prăjește 2-3 minute. Se pune apă, cam 500ml, și se lasă să fiarbă la foc mic 20 minute. Se adaugă brânza topită și se mai lasă 5 minute. Se trage de pe foc și se mixează bine. Se servește cu piper și cu pătrunjel uscat sau verde.
Poftă bună! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?