Ediția: Luni 23 Decembrie 2024. Nr 6785
Ediția: Luni 23 Decembrie 2024. Nr 6785

Inimi şi pipote sote


Ingrediente:
o tăviță de aproximativ 600 g de inimi și pipote de pui
3 cepe
o jumătate de căpățână de usturoi
sare, piper, boia
ulei
 
Mod de preparare:
Am curățat ceapa și am tocat-o mărunt.  Apoi într-o cratiță am pus 4 linguri de ulei, am pus ceapa cu puțină boia și am călit-o puțin, peste care am pus puțină apă ca să se fiarbă, iar între timp am tăiat inimile și pipotele care apoi le-am pus peste ceapă. Am amestecat bine, am pus sare, piper și o cană de apă și jumătate din cățeii de usturoi. Am acoperit și am dat la foc mic până a scăzut apa. Între timp am mai completat cu apă ca să fie bine fierte. La sfârșit de tot am mai adăugat sare și piper după gust și am pus restul de căței de usturoi. Am amestecat și am stins focul. Am acoperit cratița și am lăsat-o așa timp de o jumătate de oră. Apoi am servit inimile și pipotele cu piure.
Poftă bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?