Patriciu pregăteşte un MAC.RO la Focşani

0
1474


Omul de afaceri Dinu Patriciu va deschide în următoarele săptămâni un magazin miniMAX, viitor MAC.RO, în spațiul de pe Bulevardul Unirii unde a funcționat G`Market. Spațiul co-mercial de aproape 1.400 metri pătrați îi aparține omului de afaceri Vasile Roșca. Este al patrulea supermarket amenajat în spațiul ultracentral. În clădirea de pe Bulevardul Unirii au funcționat, pe rînd, tipografia și sediul ziarului Milcovul, Inspectoratul Åžcolar. După ce a fost preluată de omul de afaceri Costică Stelescu, a fost construit un supermarket central pentru locuitorii Focșaniului. Ulterior, supermarketul a intrat în proprietatea omului de afaceri Vasile Roșca.
Magazinele miniMAX au o suprafață medie de vânzare de 1.000 de metri pătrați, localizate și în mari orașe, dar și în cele cu cel puțin 10.000 de locuitori. Anul trecut, Dinu Patriciu, prin compania Mercadia Holland, a cumpărat rețeaua de 31 de unități miniMAX, numărul acestora ajungând la 44 în prezent. Grupul Mercadia Holland BV deține pachetele majoritare ale companiilor MIC.RO Retail, BET CAFE ARENA și iLearn.
Rețeaua miniMax va fi funcțională sub brandul MAC.RO din vară, cu noi produse și noi prețuri. „În iunie-august schimbăm toate magazinele miniMAX în MAC.RO. Trecerea la noul concept MAC.RO se va face la toate magazinele în același timp. Vor fi schimbate și produsele, și prețurile”, a declarat pentru Money.ro, Dan Ionescu, președintele grupului Mercadia, precizînd că „majoritatea produselor comercializate de miniMAX vor fi autohtone”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here