Ingrediente:
1 kg de ciuperci
1 kg de peste
ceapă(am pus esalote)
usturoi
roșii/pastă de roșii/Picarela
măsline verzi
ulei
lămâie
puțin vin
Mod de preparare:
Peștele îl tai, îl cureți. Ciupercile (champignons) le tai sferuri, ceapa o tai felii, usturoiul îl cureți. Un pont: moaie-l în apă călduță și se curată rapid. Acum, eu am pus în tavă cu puțin ulei ciupercile, ceapa și usturoiul. Ele lasă apă și te mai uiți la ele să nu se ardă. Când îți convine cât sunt de moi, faci loc peștelui în tavă, pui un strop de vin și măslinele feliuțe și mai dai la cuptor. Întorci peștele care se face în vreo 8 minute și adaugi sosul de roșii peste peste. Cu o mămăliguță sau cu ce te mai tăie capul, dar neapărat cu o lămâie alături, e delicios. A doua zi, rece e tot așa de bun.
Poftă bună!