Ingrediente:
1 rulou de aluat fraged
2 cepe mari
3 linguri ulei
200g carne tocată de vită sau de pui
10g șunculiță țărănească afumată
1 linguriță vegeta
1 ou
2 linguri smântână
4 felii cașcaval
4 felii brânză pentru
sandwiciuri
1 legătură mărar
Mod de preparare:
Se taie ceapa fideluță și se călește 3 minute în ulei încins. Se adaugă Vegeta, carnea tocată, șunculița tă-iată mărunt, smântâna și se mai lasă 5 minute. Se trage de pe foc, se răcește și se adaugă un ou și mărarul tocat mărunt, apoi se amestecă bine. Se întinde foaia de luat și se taie în patru. Pe fiecare pătrat se pune în ordine felia de cașcaval, 2 linguri de compo-ziție cu carne, felia de brânză. Se pliază ca un plic sau ca o punguță și se dă la cuptor (care a fost încins în prealabil la foc mediu) 20 minute. Se mănâncă cald cu multă smântână sau reci, ca aperitiv. Atenție, nu adăugați deloc sare!
Poftă bună!