Marius Martiş, implicat într-un accident rutier

0
1166


Fostul arbitru de fotbal Marius Martiș a fost implicat aseară într-un accident rutier, produs pe raza localității Sinești, județul Ialomița. Limuzina Mercedes în care se afla Martiș a fost izbită frontal de un autoturism Dacia. În urma impactului, o persoană și-a pierdut viața, iar alta a fost grav rănită.

Accidentul s-a produs din vina șoferului Daciei și s-a soldat cu decesul unei persoane și rănirea gravă a alteia, ambele pasagere în Dacie.
Potrivit polițiștilor ialomițeni, un șofer neatent a pătruns pe contrasens și s-a izbit de autoturismul marca Mercedes, în care se aflau Martiș, prietenul său Marian Salomir și o tânără de 22 de ani. În urma accidentului, a rezultat  decesul unei persoane din Dacia și rănirea gravă a alteia. „Autoturismul marca Dacia a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism marca Mercedes și apoi a fost lovit de un alt autoturism, marca Dacia Solenza. În urma accidentului, a rezultat decesul șoferului din Dacia și rănirea altor două persoane”, a afirmat agentul Iuliana Fecioru, de la IPJ Ialomița. 
Marius Martiș s-a ales cu un traumatism la un picior. Mașina în care se afla acesta, și care aparține tatălui său, Ion Martiș, era condusă de Marian Salomir, la rându-i fost arbitru. „La volan era un prieten de-al lui Marius. Ei se îndreptau spre Ploiești în momentul accidentului. Din câte mi-au spus un autoturism Dacia ar fi ieșit de pe o stradă lăturalnică fără să acorde prioritate. Am înțeles că două persoane ar fi murit, dar asta nu știu sigur. Rămâne ca poliția să stabilească ce s-a întâmplat acolo. Marius are și el un traumatism la un picior și a fost dus la spital la    Urziceni”, a spus Ion Martiș. Acesta a mai adăugat că fiul său, dar și Marian Salomir au fost salvați de airbag-uri, altfel ar fi fost aruncați din autoturism.
Aseară în jurul 20.30, polițiștii ialomițeni încă mai efectuau cercetări la fața locului și urmau să stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest accident.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here