Ediția: Miercuri 5 februarie 2025 Nr. 6808
Ediția: Miercuri 5 februarie 2025 Nr. 6808

Bruschette


Ingrediente:
felii de pâine toscană (sau baghetă)
200 gr brânză stracchino (brânză moale spalmabila)
2 cârnați proaspeți

Mod de preparare:

Se taie pâinea felii, dacă folosiți pâine toscană, feliile se taie în jumătate. Se rupe pielița cârnaților și se amestecă cu brânza. Se amestecă bine până devine o pastă grosuță. Se întinde această pastă pe feliile de pâine și se dau la cuptor 5-6 minute la 200 grade, sau până se rumenesc pâinea și cârnații. Se servesc imediat. Se mai poate presăra și un pic de pătrunjel verde tocat sau un pic de piper măcinat.
Poftă bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?