Ingrediente:
800 gr de legume congelate sau proaspete și fierte 10 minute în apă cu sare (legumele sînt broccoli, conopidă și ceapă)
250 gr de brînză moale
250 gr de brînză coteggi (se poate folosi o brînză moale ușor sărată)
4 ouă
100 gr brînză galbenă rasă
4 linguri de făină
2 linguri de pesmet
Mod de preparare:
Legumele în afară cepei vin fierte 10 minute în apă cu sare. Ceapa vine puțin înăbușită în ulei. Dacă legumele sînt congelate nu trebuie fierte, numai de clătit cu apă și lăsate să se scurgă. Într-un bol amestecăm ouăle cu brânzeturile în afară de cea galbenă. Din ea luăm 4 linguri în compoziție restul este pe deasupra. Adăugăm făina, pesmetul, legumele scurse și ceapa. Dăm gust cu sare, piper și puțină nucșoară rasă. Așezăm compoziția într-o tavă de tarte și presărăm deasupra brînza galbenă rasă sau felii. Coacem la 180 de grade o oră până budinca este rumenită (dacă vă place brînza mai moale putem să presărăm pe budincă cu 10 minute înainte de a o scoate din cuptor).
Poftă bună!