Ediția: Miercuri 5 februarie 2025 Nr. 6808
Ediția: Miercuri 5 februarie 2025 Nr. 6808

Conopidă natur gratinată cu usturoi


Ingrediente:
o conopidă (1-1,2 kg)
50 ml ulei
7-8 căței de usturoi
câteva fire pătrunjel sau mărar
sare, piper, condimente pentru friptură

Mod de preparare:
Se rupe conopida buchețele, se spală, se zvântă și se pune la prăjit într-o tigaie antiaderentă în uleiul încins. Se prăjește bine pe toate părțile aproximativ 15 minute până devine aurie și se înmoaie, se condimentează și se adaugă usturoiul tăiat feliuțe subțiri. După 2 minute scoateți-o din tigaie, garnisiți cu verdeață, iar cine dorește cu feliuțe de ardei peperoni.
Se servește ca atare, cu mujdei sau sos de usturoi și ca garnitură la fripturi sau rasol.
Poftă bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?