Ediția: Joi 2 Ianuarie 2025 Nr. 6787
Ediția: Joi 2 Ianuarie 2025 Nr. 6787

Pui la cuptor cu fasole verde


Ingrediente:
1 pui întreg micuț      (600-700 g)
500 g fasole verde
2 cepe
1 morcov
1 ardei gras
10 ml ulei
3-4 linguri ketchup
2-3 foi de dafin
cimbru, sare, piper

Mod de preparare:
Curățați morcovul și cepele. Puneți la călit în ulei ceapa tocată mărunt, morcovul feliat și ardeiul gras tăiat bucăți mici. Lăsați 3-4 minute la foc mic. Între timp, spălați puiul și tăiați-l în două sau în patru bucăți. Puneți într-o cratiță ce ați călit, așezați deasupra bucățile de pui, fasolea verde, ketchup, adăugați un litru de apă, foile de dafin și condimentați. Dați la cuptor pentru aproximativ 40 minute la foc mediu spre mare (200-220 grade). După ce scade și se rumenește frumos este gata.
Poftă bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?