Hoţul de BMW vrea în străinătate

0
220


Magistrații Judecătoriei Focșani au respins ieri cererea lui Vladislav P. de întrerupere pentru 30 de zile a măsurii de a nu părăsi țara, ca fiind neîntemeiată. Bărbatul, care este atât cetățean bulgar cât și moldovean, vroia să părăsească România din motive personale. Vladislav, împreună cu Robert G., sunt acuzați de furtul unui BMW X5, faptă comisă în anul 2007.
Ambii au fost reținuți și arestați preventiv pentru câteva luni, în primăvara anului 2009.
Inculpații au încercat să se sustragă unui control în trafic și pentru a reuși să oprească mașina în care aceștia se aflau, oamenii legii au folosit armele din dotare.
După câteva luni de arest preventiv cei doi au fost puși în libertate, dar cu condiția de a nu părăsi țara. În urma verificărilor efectuate de anchetatori s-a stabilit că amprentele lui Vladislav corespund cu cele găsite în autoturismul BMW furat în 2007.
Mai mult decât atât, mașina în care au fost prinși semăna cu un mic atelier de spart mașini. În autoturism au fost găsite calculatoare de bord, chei de contact ale unor automobile de lux, stații de emisie – recepție, 20 de telefoane mobile, plăcuțe de înmatriculare și o mașină de găurit.
Vladislav P. are 28 de ani și este domiciliat în Sofia, Bulgaria, iar Robert G. are 32 de ani și locuiește în Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here