Ghişeu de eliberare a cazierelor la Adjud

0
387


Un nou ghișeu de eliberare pe loc a certificatelor de cazier judiciar se va deschide miercuri, la Adjud. Ghișeul va funcționa în incinta Poliției Municipiului Adjud și va deservi populația municipiului și a comunelor învecinate.
Se pot adresa cu cereri pentru elibe-rarea certificatelor de cazier judiciar persoanele născute în județul Vrancea sau născute în alte județe și domiciliate în județul Vrancea. Programul de lucru va fi zilnic, între orele 10.00 – 12.00, urmând a fi adaptat în raport de soli-citări.
De la acest ghișeu nu se vor elibera certificate de cazier judiciar persoanelor fizice care sunt în evidența cazierului judiciar, celor care nu au atribuit CNP, persoanelor ale căror date din actele de identitate nu sunt identice cu cele din baza de date utilizată de lucrătorul de la ghișeu, persoanelor străine și persoanelor juridice. Aceste categorii de solicitanți se vor adresa Biroului Cazier Judiciar din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.
Pentru obținerea certificatului de cazier, solicitantul trebuie să completeze o cerere motivată, să prezinte chitanța de achitare a taxei de 10 lei, un timbru fiscal de 2 lei și actul de identitate în termen de valabilitate. Certificatul se poate solicita și prin împuterniciți, care  vor prezenta procura autentificată în condițiile legii, precum și actul de identitate propriu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here