Bani arşi în incendiu

0
194


Locuința unei familii din Poiana Cristei a fost cuprinsă de flăcări, joi. Incendiul a izbucnit în jurul orei 12.00. Pentru localizarea și lichidarea flăcărilor, la fața  locului s-au deplasat două autospeciale de lucru cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, care au acționat în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei Poiana Cristei.
În urma incendiului, au ars acoperișul locuinței, confecționat din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafață de 100 metri pătrați, o magazie construită din lemn pe o suprafață de aproximativ 20 metri pătrați, bunuri de uz casnic și articole de mobilier și bani în valoare de 1.500 lei. Cel mai probabil, din primele cercetări efectuate, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit provenit de la conductori electrici improvizați.
În aceeași zi, pirotehniștii s-au deplasat în localitatea Câmpuri, de unde au ridicat un proiectil exploziv de calibru 100 milimetri.
Muniția a fost descoperită de Vasile T., pe marginea unui drum forestier. Muniția neexplodată a fost ridicată și transportată în condiții de siguranță la depozitul special amenajat pentru a  fi distrusă.
De asemenea, un echipaj din cadrul Secției de Pompieri Adjud a intervenit pe strada Siret din municipiul Adjud, la solicitarea echipajului de ambulanță, pentru a transporta o persoană de sex masculin, cu afecțiuni ale coloanei vertebrale, din apartamentul acesteia la salvare.
Pompierii SMURD au intervenit și ei pe strada Cuza Vodă din municipiul Focșani, pentru a-i acorda îngrijiri medicale lui Ioan S., de 53 ani, care prezenta un traumatism prin cădere de la înălțime.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here