Şcoală de vară pentru tinerii social democraţi vrânceni

0
403


Åžcoala de vară a TSD Vrancea va debuta astăzi, la ora 13.00. Aflată la a patra ediție, școala de vară a tinerilor social democrați vrânceni se va desfășura la Greșu pe parcursul a trei zile. Manifestarea beneficiază de sprijinul Grupului socialist din Parlamentul European.
La Åžcoala de vară vor participa 40 de tineri, care vor lua parte la mai multe conferințe susținute de politicieni locali și centrali. Motto-ul sub care se desfășoară această ediție a Åžcolii de vară a TSD Vrancea este „Criza economică-soluțiile socialiștilor europeni”.
Deschiderea lucrărilor va fi făcută de președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan. La școala de vară a tinerilor social democrați sunt invitați să participe deputatul Ecaterina Andronescu, europarlamentarii Adrian Severin și Adriana Å¢icău, parlamentarii vrânceni Cristian Dumitrescu și Angel Tîlvăr. Printre invitați se va afla și analistul politic Valentin Stan. Åžcoala de vară a TSD Vrancea se va desfășura pe mai multe module, urmând ca invitații să propună spre dezbatere diverse teme.
La finalul manifestării, președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan va oferi diplome de participare tinerilor și premii câștigătorilor concursurilor ce vor fi organizate pe durata celor trei zile.
PSD Vrancea a organizat pentru prima dată o școală de vară a tinerilor social democrați, în 2007, la Greșu, în perioada 28-30 august.
La eveniment au fost prezenți 40 de tineri, care au luat parte la mai multe conferințe susținute de politicieni locali și centrali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here