Tineri social democraţi vrânceni, la Şcoala Politică a TSD

0
320


Mai mulți reprezentanți ai organizației TSD Vrancea vor participa la Åžcoala de pregătire politică a TSD, care va avea loc în stațiunea Neptun-Olimp, în perioada 2-5 septembrie 2010. Delegația tinerilor social democrați vrânceni va fi condusă de viceprimarul Bogdan Matișan, președintele TSD Vrancea, și de Dragoș Bîrlădeanu, vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea.  
Åži în acest an, lideri marcanți ai partidului au confirmat participarea la eveniment, motiv pentru care întâlnirile și discuțiile cu seniorii partidului sunt așteptate cu deosebit interes de tinerii social democrați. Cele mai multe teme de discuție vor viza criza socio-economică în care Boc și Băsescu au aruncat întreaga Românie, dar și modalitățile prin care PSD și TSD își propun să scape țara de camarila actualei puteri.
Mandatul reprezentanților TSD Vrancea este acela de a transmite conducerii centrale a TSD propune-rile referitoare la schimbarea actualei stări de fapt, dar și de a aduce la cunoștința tinerilor social democrați din județ tot ceea ce se va discuta la malul mării, precum și toate liniile trasate TSD-ului pentru perioada următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here