Semnături pentru demiterea Guvernului Boc

0
312


Acțiunea de strângere de semnături pentru susținerea unei moți-uni de cenzură împotriva Guvernului Boc, a fost prelungită până pe data de 1 octombrie. Decizia a fost luată în cadrul Comitetului Executiv Național (CExN) al PSD, de luni. În cadrul aceleiași ședințe, liderii social democrați au aprobat, în unanimitate, depunerea moțiunii de cenzură.
Până în acest moment, numai organizația PSD Vrancea a strâns peste 89 de mii de semnături la nivelul județului, iar acțiunea continuă. „Perioada de strângere de semnături pentru susținerea unei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului Boc a fost prelungită până pe data de 1 octombrie. Vrem să obținem semnăturile tuturor votanților din județul Vrancea, inclusiv ale celor care au votat cu PDL. Acesta este targetul nostru”, a declarat social democra-tul Dragoș Bîrlădeanu.
Cetățenii care se vor afla la punctele amplasate de PSD vor primi pliante, în care sunt trecute cele „10 motive pentru care Guvernul trebuie să plece”. Printre motivele invocate de social-democrați și care vor sta la baza documentului ce va fi depus la Parlament, se numără faptul că Guvernul Boc „disprețuiește” pensio-narii, „mărește excesiv” taxele și impozitele, „taie nediferențiat” salariile bugetarilor, nu ia nicio măsură împotriva „clientelei politice a lui Băsescu și Boc” și „atentează” la siguranța cetățenilor prin tăierea subvențiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here