Taxele şi impozitele rămân neschimbate

0
323


Taxele și impozitele locale vor rămâne în mare parte, neschimbate în 2011 față de anul curent. Consiliul Local Focșani va dezbate mâine, proiectul de hotărâre privind stabilirea nivelurilor pentru valorile impozabile, a impozitelor și taxelor locale și alte taxe asimilate acestora, precum și nivelul amenzilor aplicabile în anul fiscal 2011, la nivelul municipiului Focșani.
Conform anexelor care însoțesc proiectul de hotărâre, majoritatea taxelor rămân neschimbate. Astfel, pentru o clădire cu instalații de apă, canalizare, electricitate și sistem de încălzire valoarea impozabilă rămâne identică cu cea de anul acesta, respectiv 806 lei metrul pătrat.
Valoarea de impozitare nu se schimbă nici în ceea ce privește zona în care se află imobilul respectiv. Taxele și impozitele pentru terenurile amplasate în intravilanul municipiului Focșani vor avea în 2011, aceeași valoare ca și anul acesta. Procentul de majorare va fi zero la anul și la mijloacele de transport cu tracțiune mecanică, respectiv motorete, scutere, motociclete, autoturisme, camioane, autobuze, microbuze, autocare, tractoare și alte autovehicule.
Åži taxele pentru eliberarea certificatului de urbanism, pentru autorizațiile sanitare de funcționare, de alimentație publică, utilizarea temporară a locurilor publice, închirierea spațiilor de producție, prestări servicii, agenții de turism sau redacții ale ziarelor nu vor fi mărite în 2011 față de anul curent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here