Migrări pedeliste…cu frică de electorat

0
541


Nu este adevărat că mai mulți pedeliști vrânceni și-au făcut bagajele și vor cu orice preț să emigreze. Nu în altă țară, ci în alt partid.
Nu în altă țară pentru că lor le este bine aici, având în vedere că sunt la putere. În alt partid da, pentru că le este frică să înfrunte electoratul în 2012, când vor avea loc alegerile locale și generale. Le este frică ca nu cumva să nu mai iasă consilieri, primari, deputați, senatori sau  să-și piardă funcțiile de conducere, din cauza politicii dezastruoase a șefului portocaliu Boc și a echipei acestuia. Bine, ei sunt nemulțumiți și de deputatul second-hand Alinuș Tralala pe care, credem noi, nu-l mai suportă nici secretara, de colegii de partid nici nu mai vorbim.
Poate vă întrebați care este partidul la care vor să emigreze portocaliii acum, când au dat de greu! La UNPR, cine altcineva să-i primească? Dar spre ghinionul lor, există ordin de la centru să nu fie primiți… Așa că vor, nu vor, trebuie să suporte consecințele incapacității șefilor de partid în ale condusului unei țări!
Noi avem o presimțire: PD-L va ajunge exact acolo unde a ajuns PNÅ¢CD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here