Ajutor financiar pentru studii

0
266


Focșăneanca Gabriela Alice Cîrjan ar putea primi un sprijin financiar de aproximativ o mie de euro din partea Primăriei Municipiului Focșani, pentru a-și putea continua studiile la Universitatea Aarhus din Danemarca. Tânăra este studentă în anul II la Masterat, specializarea Finanțe Corporative și Afaceri Interne și Internaționale din cadrul Universității Aarhus, din Danemarca.

***
În anul 2009, la inițiativa unor consilieri locali, tânăra Gabriela Alice Cîrjan a mai primit un sprijin financiar, tot de o mie de euro, din partea Primăriei Municipiului Focșani.
În scrisoarea adresată Consiliului Local Focșani în acest an, de către Mariana Anghel, mama tinerei, se arată că aceasta este unic întreținător al studentei și obține venituri în valoare de 780 de lei, iar costurile unui an de studiu sunt de 9.500 euro, cu mult peste posibilitățile ei financiare. „În condițiile în care România nu a acordat burse în anul universitar 2009-2010, iar eu trebuie să fac credit pentru a putea ca ea să urmeze cursurile, mă văd nevoită să apelez la un ajutor care să permită cel puțin achitarea parțială a costului anului universitar 2010-2011”, se arată în solicitarea Marianei Anghel

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here