Bibliotecă de vacanţă în Parcul Schuman

0
314


Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” organizează, în Parcul Schuman, în perioada 30 august – 3 septembrie, între orele 10.00-13.00, ediția a V-a a programului Biblioteca de vacanță.
Acest program în aer liber readuce în atenția comunității cartea și se bazează pe diversitatea tematică a volumelor expuse care sunt pentru toate categoriile de vârstă, începând de la preșcolari, elevi, studenți, adolescenți, adulți și vârstnici.
Astfel, comunitatea focșăneană va beneficia de aceleași servicii ca și la sediile bibliotecii: înscriere, împrumut, restituire, consultare și re-zervări de titluri. Acest program se înscrie în manifestările de tradiție ale Bibliotecii Județene având rolul de a promova și stimula lectura în familie, de a atrage spre lectură un număr cât mai mare de cititori. „Ajunsă la a V-a ediție manifestarea se bazează pe diversitate tematică, pe sondarea gusturilor de lectură, lucruri care ne vor ajuta în politica de achiziții. Ca de fiecare dată, Biblioteca de vacanță, veritabilă sărbătoare a lecturii în aer liber, își așteaptă și anul acesta publicul cititor interesat de cunoaștere, de la publicul preșcolar la cel adult. Vă așteptăm în Parcul Schuman din Focșani, pentru a participa la această sărbătoare a cărților unde am pregătit surprize pentru toți participanții”, a declarat Teodora Fîntînaru, directorul Bibliotecii Județene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here