Şcoală de vară pentru tinerii social democraţi

0
342


Conducerea PSD Vrancea organizează la Greșu, în perioada 9-11 septembrie, Åžcoala de vară a tinerilor social democrați, eveniment aflat la cea de-a patra ediție. Manifestarea beneficiază de sprijinul Grupului socialist din Parlamentul European. La Åžcoala de vară și-au anunțat prezența 40 de tineri, care vor participa la mai multe conferințe, susținute de politicieni din plan local și central. „Criza economică-soluțiile socialiștilor europeni”, acesta este motto-ul sub care se desfășoară această ediție a Åžcolii de vară a TSD Vrancea.

***

Deschiderea lucrărilor va fi făcută de președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan. La școala de vară a tinerilor social democrați vrânceni sunt invitați să participe senatorul Ecaterina Andronescu, europarlamentarii Adrian Severin și Adriana Å¢icău, parlamentarii social-democrați vrânceni Cristian Dumitrescu și Angel Tîlvăr. Printre invitați se va afla și analistul politic Valentin Stan.

***

Åžcoala de vară a TSD Vrancea se va desfășura pe mai multe module, urmând ca invitații să propună tine-rilor spre dezbatere, diverse teme. La finalul evenimentului, președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan, va oferi diplome de participare participanților și premii celor care vor câștiga concursurile ce vor fi organizate pe durata celor trei zile.
PSD Vrancea a organizat pentru prima dată o Åžcoală de vară a tine-rilor social democrați în 2007, tot la Greșu, în perioada 28-30 august. La eveniment au fost prezenti tot 40 de tineri, care au luat parte la mai multe conferințe, susținute de politicieni locali și de la centru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here