Şoferi cu alcool la bord

0
340


Doi șoferi care s-au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice au fost trimiși în judecată de procurorii vrânceni.
Mașina condusă de Marian P. a fost oprită în trafic de polițiști pentru verificări. Pentru că mirosea a alcool, oamenii legii l-au testat cu aparatul alcoolest, iar acesta a indicat că șoferul consumase o cantitate însemnată de băuturi alcoolice. Bărbatul a fost dus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge. La prima probă, alcoolemia indicată a fost de 1,45 miligrame per litru alcool pur în sânge, iar la cea de-a doua probă 1,30 miligrame per litru alcool pur în sânge. Åžoferul și-a recunoscut fapta și a fost trimis în judecată pentru conducere pe drumurile publice cu o îmbibație alcoolică de peste 0,80 miligrame per litru alcool pur în sânge. Potrivit rechi-zitoriului, acesta mai fusese condamnat la închisoare și a fost liberat condiționat cu un rest de 514 zile.
Åži la Spulber, un bărbat din Năruja a fost depistat în trafic sub influența băuturilor alcoolice. În fața polițiștilor, el nu a vrut să fie testat cu aparatul alcooltest și nici să meargă la spital pentru recoltarea probelor. După o vreme, șoferul și-a recunoscut fapta și a spus că băuse două beri și apoi s-a urcat la volan pentru a merge spre casă. Acum, bărbatul este judecat pentru refuz de recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here