Înecat, găsit la Ploscuţeni

0
415


Cadavrul unui tânăr de 24 de ani, dispărut în urmă cu cinci zile, a fost găsit în râul Siret. Marți, la ora 11.00, echipajul de căutare-salvare din cadrul Secției de Pompieri Adjud a găsit în albia râului Siret, pe raza comunei Ploscuțeni, după trei zile de căutări, cadavrul lui Octavian B., de 24 de ani. Potrivit oamenilor legii, tânărul s-a înecat sâmbăta trecută în râul Siret, în dreptul cartierului Burcioaia.
Ieri, pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani au intervenit în localitatea Dumbrăveni pentru a stinge un incendiu izbucnit la o locuință. În urma acestuia, a ars acoperișul casei de locuit și al unei anexe, pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați. Pompierii spun că incendiul ar fi pornit de la o scânteie.
De asemenea, echipajele SMURD au intervenit pentru soluționarea a șase situații me-dicale de urgență. S-a intervenit în municipiile Focșani și Adjud, la Tișița, Ruginești și Cotești. Paramedicii au acționat pentru acordarea primului ajutor medical calificat și transportul pacienților la spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here