Spânzurat într-un magazin dezafectat

0
193


Un bărbat de 68 de ani, din localitatea Mărășești, și-a pus capăt zilelor în dimineața zilei de luni. Vasile G. a fost găsit spânzurat de gratiile unui magazin dezafectat din oraș. Polițiștii din Mărășești au fost sesizați în dimineața zilei de 16 august, în jurul orei 4.20, iar când au ajuns la fața locului, aceștia au constatat că aspectele sesizate se confirmă.
Surse oficiale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean susțin că gestul extrem s-a datorat traiului de zi cu zi din ce în ce mai greu și datoriilor pe care bărbatul le avea și nu le mai putea achita. De asemenea, oamenii legii mai spun că din aceleași motive, în ultima perioadă, bărbatul obișnuia să consume băuturi alcoolice, lucru pe care l-ar fi făcut și înainte de a-și lua viața, probabil pentru a se încuraja. Vasile G. nu era cunoscut cu afecțiuni psihice. Cadavrul acestuia nu prezenta urme vizibile de violență și a fost dus la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Polițiștii continuă și ei ancheta în acest caz pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care bărbatul și-a pus capăt zilelor.
De la începutul anului și până acum, în întreg județul Vrancea, alte 20 de persoane au pierdut lupta cu viața, punându-și capăt zilelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here