Tânăr călcat de căruţă

0
272


Un tânăr din Tulnici a ajuns la spital cu leziuni în zona toracelui și a membrelor inferioare, după ce a fost călcat de o căruță. Incidentul s-a produs la sfârșitul săptămânii trecute. În urma verificărilor efectuate de polițiștii din comună, s-a stabilit că în momentul accidentului, Romică D. era cu căruța într-o grădină din extravilanul comunei. În timp ce încerca să asi-gure atelajul, din cauza neatenției,  s-a împiedicat, iar vehiculul a trecut peste el, provocându-i leziuni în zona membrelor inferioare și a cutiei toracice. Imediat după accident, tânărul a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Polițiștii din comună continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul și pentru a lua măsurile care se impun.
Sâmbătă dimineață, în Focșani, Marian D., de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism, a acroșat un moped condus de Ion O., de 30 de ani, din Focșani. Polițiștii spun că bărbatul care conducea mopedul se afla sub influența băuturilor alcoolice și a efectuat un viraj la stânga, iar apoi a intrat pe contrasens. În urma impactului, conducătorul mopedului a fost accidentat ușor.
În seara aceleiași zile, pe DN 2 E85, în afara satului Domnești, Dumitru N., de 43 de ani, din Păunești, a intrat cu mașina într-o bornă kilometrică și a fost rănit ușor. Polițiștii spun că accidentul   s-a produs din cauza neatenției șoferului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here