Recurs la arest preventiv

0
196


Bărbatul din Movileni care în urmă cu aproximativ o săptămână a lovit cu o pompă metalică un localnic din Ciușlea și a fost arestat preventiv, a formulat recurs, fiind nemulțumit de această decizie. Recursul lui Panainte T., de 23 de ani, se va judeca astăzi, la Curtea de Apel Galați.
Potrivit oamenilor legii, fapta s-a petrecut în noaptea de 6 spre 7 august, pe raza localității Ciușlea, pe un drum public, respectiv în fața porții victimei Nelu I., de 42 de ani, din localitate. Între cei doi a izbucnit un conflict spontan, cel mai probabil din cauza faptului că victima i-a cerut agresorului să părăsească zona. Panainte și-a lovit victima cu o pompă meta-lică peste cap și corp, provocându-i acesteia leziuni cranio-cerebrale. Chiar dacă Nelu nu a depus plângere la poliție și nici nu a vrut să meargă la spital, în timpul nopții s-a simțit rău și a sesizat ambulanța.
Cazul a ajuns și în atenția procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea, care l-au prezentat pe tânăr judecătorilor Tribunalului Vrancea cu propunere de arestare preventivă. Propunerea procurorilor a fost admisă, iar Panainte T. a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. Tânărul este cercetat pentru tentativă la omor calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here