Medicii, bine plătiţi peste hotare

0
373


Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vrancea intermediază și în această săptămână locuri de muncă, atât în județ cât și în străinătate.
Astfel, în județul nostru, un angajator pune la bătaie un post de manager relații financiare externe. Tot în Vrancea se mai caută un manager relații cu clienții, un administrator cont și 10 consultanți bancari. Angajatorii din județul nostru mai au nevoie de cinci încasatori, 208 confecționeri-asamblatori articole din textile și 90 de muncitori necalificați în industria confecțiilor. Cei care au atestat de șofer profesionist pot opta pentru unul dintre cele trei posturi de șofer autobuz .
Suedia vrea să ademenească un medic chirurg român, oferindu-i un salariu între 4.500 și 6.000 de euro lunar, iar Danemarca are nevoie de un medic specialist radiolog, pe care îl poate plăti cu 9.000 de euro pe lună. Spania are nevoie de ingineri software, auto-matizări, sau calibrări motoare, pe care încearcă să-i atragă cu salarii anuale de 20.000-25.000 de euro. Ceva mai puțini bani pot câștiga cei care optează pentru posturile de brutari patiseri din Cipru. Tot în Cipru mai sunt căutați tă-ietori de sticlă, mecanici motostivuitor, sudori, sau îngrijitori vârstnici. Malta are nevoie de 20 de farmaciști și de 200 de asistenți medicali, iar un angajator din Slovacia de o ospătăriță.
Oferta este valabilă în perioada 11-18 august, iar cei care vor mai multe detalii le pot obține de la sediul AJOFM Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here