Astăzi îl vom cunoaşte pe Luca

0
438930


E cel mai frumos, e cel mai bun și cel mai deștept! E copilul tău, iar noi vrem să ți-l facem vedetă! Mai întâi vrem să-l cunoaștem, așa că trimite-ne o fotografie și spune-ne câteva cuvinte despre el la adresa de mail: redactie@monitorulvn.ro. Fotografiile vor fi publicate în ziar în ordinea sosirii pe mail, după care pot fi vizualizate și pe site-ul www.monitorulvn.ro.
Mămici și tătici, bunici, vecini, frați și surori, intrați pe site-ul www.monitorulvn.ro, la rubrica „COPILUL ZILEI”, și votați copilul preferat! Lunar, cel care adună cele mai multe voturi, va primi un cadou surpriză, adaptat vârstei pe care o are. Premierea câștigătorilor va avea loc în prima zi a lunii următoare.

Astăzi îl vom cunoaște pe Luca, ce s-a prezentat cititorilor cotidianului „Monitorul de Vrancea” astfel: „Bună ziua! Mă numesc Luca, peste câteva zile împlinesc 6 luni și sunt deja un alintat, îmi place să mă bălăcesc, nu sunt un mâncăcios dar îmi plac la nebunie mânuțele și piciorușele și abia aștept să cresc să stric tot prin casă! Vă urez o zi placută!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here