Reţinut pentru patru infracţiuni

0
265


Un tânăr de 18 ani a fost reținut pentru 24 de ore după ce a comis patru infracțiuni. Costel V. a fost identificat, joi, de polițiștii din Păunești. Oamenii legii spun că acesta este autorul infracțiunilor de lovire sau alte violențe, ultraj contra bunelor moravuri, port ilegal de armă albă în locuri publice și amenințare, fapte comise pe raza comunei, în perioada 18-21 iulie.
Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore iar ieri a fost dus la Parchet cu propunere de arestare preventivă. Åži un bărbat din Focșani s-a ales cu dosar penal pentru port de armă albă. Joi, la ora 16.00, polițiștii focșăneni l-au identificat în zona Pieței Moldovei în timp ce avea asupra lui un cuțit cu o lamă de 22 de centimetri. Bărbatul a motivat că nu are casă de locuit și de aceea purta cuțitul la el.
Oamenii legii i-au întocmit dosar penal pentru port ilegal de armă albă. Tot joi, un tânăr de 26 de ani, din Popești Leodeni, județul Ilfov, a ajuns la Penitenciarul Focșani. În luna aprilie a anului trecut, Cătălin T., în timp ce se afla pe raza comunei Valea Sării a comis două infracțiuni respectiv și-a dat o identitate falsă și a condus fără permis. Tânărul a reușit să se ascundă o vreme, iar joi a fost depistat de polițiștii din Vidra. Acesta a fost încarcerat la Penitenciarul Focșani pentru a-și ispăși pedeapsa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here