BCR Asigurări a lansat poliţa Casco Plus

0
478


BCR Asigurări a lansat, la Focșani, polița Casco Plus (Casco-Accidente persoane-Asistență rutieră) prin care răspunde tuturor nevoilor clienților companiei în ceea ce privește pachetele de asigurări, dar și prețul acestora. În această perioadă, până la 30 septembrie, polița beneficiază de o reducere promoțională de 20%. Pentru toate cele trei secțiuni ale poliței se plătește o singură primă de asigurare. În prezentarea realizată de inspectorul BCR Asigurări, Estela Popescu, se arată că acest produs este destinat atât persoanelor fizice, cât și celor juridice care vor să își asigure autoturismele, inclusiv cele de teren.
Polița Casco Plus cuprinde secțiuni și planuri de acoperire prestabilite, asigurarea persoanelor aflate în autoturism și asistență rutieră 24 din 24h și 365 de zile pe an. Sunt trei planuri de asigurare, în funcție de suma asigurată : Silver – suma asigurată între 5 și 15 mii euro, Gold – suma asigurată între 15 și 25 mii euro, VIP – suma asigurată între 25 mii și 100 mii euro. La Casco, serviciile de avarii și furt sunt acoperite atât pentru teritoriul României, cât și pentru Europa, partea europeană a Rusiei și Turcia. Polița aco-peră și accidentele de persoane, suma asigurată agregat fiind stabilită la secțiunea Casco. Se oferă o protecție în limita a 20% din suma asigurată pe persoană pentru cheltuieli medicale, respectiv medicamente, primul ajutor, spitalizare, diagnosticare, intervenții chirurgicale. De asemenea se asigură protecție pentru pagubele suferite de bunurile personale aflate în autoturism, ca urmare a producerii riscurilor acoperite în baza Secțiunii- Accidente persoane.
În cazul secțiunii Asistență Rutieră, planul Silver prevede asistența (depanarea) la locul de producere a evenimentului asigurat, transportul (tractarea) autoturismului, transportul șoferului, pasage-rilor și a bagajelor acestora, cazarea la hotel, transportul (repatrierea) autoturismului. Planurile Gold și VIP includ planul Silver și au în plus serviciile de înlocuire a autoturismului.
Inspectorul BCR Asigurări, Estela Popescu, a arătat că există o grilă atractivă de discounturi pentru plata non-cash și pentru autoturismele din mediul rural. După 30 septembrie 2010, sunt oferite reduceri substanțiale pentru pensionari și bugetari de până la 35%. Prima de asigurare poate fi plătită în rate, cu o perioadă de grație de 30 zile calendaristice. De asemenea, se reîntregește automa suma asigurată la secțiunea Casco, fără plata unei prime de asigurare suplimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here