Mama criminală, arestată preventiv

0
264


Tânăra acuzată că și-a aruncat bebelușul la gunoi imediat după ce l-a născut, a ajuns în arest. Pe 15 iulie, polițiștii din Adjud au identificat-o și reținut-o pe Claudia B., de 20 ani, din comuna Toflea, județul Galați, pe numele căreia Curtea de Apel Galați a emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat.
Potrivit anchetatorilor, în data de 19 ianuarie, tânăra ar fi născut spontan, în timp ce se afla la domiciliul socrilor, din Adjud. Claudia ar fi învelit bebelușul în pantalonii cu care era îmbrăcată și l-ar fi aruncat la un container din zonă. Din cauza hemoragiei care nu a mai contenit, a fost nevoită să ajungă la spital. Ea le-ar fi spus medicilor că a suferit un avort spontan și că fătul avea aproximativ 15 centimetri. În fața anchetatorilor, Claudia s-a apărat, spunând că „l-a scăpat” în toaletă și în momentul în care a tras apa, s-a dus pe conductă. Anchetatorii au căutat prin conducte, dar nu au găsit nimic.
La scurt timp, o persoană a găsit un bebeluș înghețat de gerul iernii, aruncat într-un tomberon din Adjud.Oamenii legii au făcut legătura între cele două cazuri și s-a constatat că era copilul Claudiei.
Învinuita nu este la prima naștere. Mai are un copil de aproximativ doi ani, care este în grija bunicilor. Procurorii spun că de curând, tânăra se împăcase cu un fost iubit și că pruncul pe care îl purta în pântec era al altui bărbat, ceea ce ar fi fost o piedică în calea noii relații. Chiar dacă a susținut că s-a născut mort, rezultatele examinării medico-legale a cadavrului bebelușului o contrazic.
Până la finalizarea anchetei de către procurori, femeia va rămâne în arest, la dispoziția acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here