Mădălina Manole a murit

0
296


Parchetul de pe lângă Tribunalul București confirmă că Mădălina Manole a ingerat în mod voluntar o substanță toxică, cauza exactă a morții urmând a fi stabilită în urma autopsiei. ‘În urma primelor cercetări efectuate au rezultat indicii că persoana în cauză a ingerat în mod voluntar o substanță toxică, justificându-și gestul printr-un mesaj tip SMS. În cauză s-a dispus efectuarea unei autopsii medico-legale și a unor examene toxicologice, care urmează să stabilească în mod cert cauza și mecanismul morții’, se arată într-un comunicat al Parchetului. Un procuror criminalist a efectuat cercetarea la domiciliul artistei împreună cu lucrători de poliție judiciară din cadrul IPJ Ilfov – Serviciul Investigații Criminale, fiind audiate mai multe persoane. Mădălina Manole a fost găsită decedată, miercuri dimineață, de soțul său, în locuința lor din Otopeni, el fiind cel care a anunțat Salvarea și Poliția.
Managerul Serviciului de Ambulanță, dr. Alice Grasu, a declarat pentru AGERPRES că Ambulanța a ajuns acasă la artistă în jurul orei 5,45, având în echipaj o asistentă medicală.
Asistenta a constatat că Mădălina Manole se află în stop cardiorespirator și a solicitat medic. Doctorul a ajuns la ora 6 și un minut, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic, a mai spus dr. Grasu. Autopsia în cazul decesului Mădălinei Manole va fi efectuată astăzi, a declarat pentru AGERPRES dr. Dan Dermengiu, șeful Institutului Național de Medicină Legală (INML). Potrivit acestuia, astăzi se vor afla și rezultatele preliminare ale autopsiei. În urmă cu două luni, interpreta Mădălina Manole a amânat lansarea ultimului album, invocând pro-bleme de sănătate. Ea a fost atunci internată în spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here