Anexă gospodărească în flăcări

0
263


Locuința unei familii de romi din Focșani a fost ieri, la un pas de a fi mistuită de flăcări. Acoperișul unei anexe a imobilului situat pe strada Greva de la Grivița, a ars în totalitate. De asemenea, s-au deteriorat și pereții acesteia. Pompierii spun că incendiul ar fi pornit de la un aparat electrocasnic lăsat nesupravegheat sub tensiune.
La fața locului s-au deplasat trei autospeciale de lucru cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, dar au intervenit doar două dintre acestea. Fumul gros putea fi observat din centrul orașului. La fața locului s-au strâns zeci de persoane, pentru a vedea ce s-a întâmplat. „La sosirea la locul intervenției, comandantul gărzii de intervenție a constatat ca incendiul se manifesta la o anexă (magazie), pe o suprafață de aproximativ 80 metri pătrați, cu pericol de propagare la vecinătăți. În urma incendiului, au ars acoperișul anexei, confecționat din lemn cu învelitoare din tablă, pereții anexei din lemn, bunuri de uz casnic depozitate în aceasta și 10 metri liniari de gard din lemn”, a arătat sergent major George Dumitrache, purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea.
Marți, pirotehniștii au intervenit la Mărășești, pentru a ridica un proiectil exploziv de calibru 76 milimetri. Proiectilul a fost găsit de lucrătorii unei societăți comerciale în timp ce executau lucrări de asfaltare. Muniția neexplodată a fost ridicată și transportată în condiții de siguranță la depozitul special amenajat pentru a fi distrusă. În aceeași zi, pompierii au avut și patru intervenții la ajutor medical de urgență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here