Unsprezece elevi repartizaţi la liceu

0
280


Toți cei 11 absolvenți de clasa a VIII-a care s-au înscris în cea de-a doua sesiune a repartizărilor computerizate și-au găsit un loc la liceu. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Åžcolar Județean, doar 11 absolvenți de gimnaziu și-au depus fișele de înscriere, iar acum toți sunt liceeni cu acte în regulă. Cea mai mare medie repartizată a fost 8,19. Eleva provine de la Åžcoala de Arte și Meserii  „Dimitrie Gusti” din Nereju și va urma cursurile Grupului Åžcolar „Simion Mehedinți” din Vidra.
Un elev care are media 4,47, absolvent al Åžcolii de Arte și Meserii Păunești, va învăța, din toamnă, la Liceul Teoretic „Emil Botta” din Adjud. În total, au fost repartizați cinci elevi cu medii cuprinse între 4 și 4,99, alți cinci cu medii cuprinse între 5 și 5,99 și un singur elev cu media peste 8,00. Alți 200 de elevi au rămas încă nerepartizați pentru că nu și-au depus fișele personale.
Ei mai au o șansă în cadrul ultimei sesiuni de repartizare, ce va avea loc în perioada august – septembrie. Alături de aceștia, alți 80 de elevi sunt așteptați să își depună fișele, însă doar după susținerea exa-menelor de corigență,  din luna august.
Ultima repartizare computerizată va avea loc în septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here