Ajutoare pentru sinistraţii din Dorohoi

0
521


Efortul, dăruirea și generozitatea tuturor celor care au decis să se implice în campania „Împreună într-un parteneriat caritabil” s-au concretizat duminica trecută. S-a reușit strângerea unui tir plin cu mobilier, haine, jucării, alimente, produse de curățat, etc., ce au fost donate sinistraților din localitatea Dorohoi.
Realitatea de acolo confirmă imaginile de coșmar văzute de noi toți la televizor, durerea și disperarea sinistraților dezarmând și pe cel mai reticent dintre oameni: mamă și fiu înghițiți de ape, case dărâmate, mamă ce a asistat neputincioasă cum apa, înaltă de 2 m, curmă viața copilului ei, fiu rămas orfan, bătrâni paralizați la pat printre dărâmăturile pline de mocirlă, devenite adevărate focare de infecție, oameni care s-au trezit peste noapte fără nimic și mulți dintre ei prea bătrâni măcar să mai spere că cineva îi va ajuta. 
O echipă formată din membrii Grup DEEP SERV G.I.E., condusă de președintele grupului Marian Spânu, împreună cu un voluntar destoinic din cadrul Consiliului Județean al Elevilor – Vrancea și cu sprijinul reprezentanților Ocolului Silvic Dorohoi, au împărțit ajutoarele colectate sinistraților. „Nu pot descrie în cuvinte ceea ce am văzut acolo și nu pot cuantifica mulțumirea sufletească pe care am simțit-o la sfârșitul zilei, uitând de orice fel de oboseală! Ceea ce s-a întâmplat duminică, a fost rezultatul unui efort colectiv și a unui parteneriat solid! Nu pot să nu le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat trup și suflet în această campanie umanitară, tuturor celor care au contribuit din puținul lor și care încă o dată m-au făcut mândru că sunt vrâncean, partenerilor mei, alături de care am desfășurat, fără dubiu, cel mai de succes parteneriat de până acum și fără de care nu aș fi reușit să materia-lizez această inițiativă: Monitorul de Vrancea, Roman’s,  Promenada Mall, Angel Organization, Caspro, Consiliul Județean al Elevilor; Consiliul Local al Tinerilor, Kiss FM, precum și companiilor care au participat prin donații substanțiale: Deep Serv, Rovinex, Incom Vranco, Tricoton Panciu, Lemar-pol Odobești, Minema, Geladi, etc. Îmi cer scuze dacă am uitat pe cineva, însă tot ceea ce ar trebui să conteze este finalitatea gestului lor. Cu sprijinul oamenilor și al lui Dumnezeu, sperăm să materializăm multe alte campanii de acest gen”, a spus Marian Spânu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here