Sorin Haraga: „Este o provocare să fiu antrenor principal la FC Panciu“

0
382


Noul antrenor principal al echipei de fotbal FC Panciu, Sorin Haraga se va prezenta astăzi la primul antrenament al echipei „dintre vii”, programat la ora 17.00, la Stadionul „Orășenesc”. Haraga a fost în sezonul trecut antrenor secund la Panciu și după o discuție pe care a purtat-o cu președintele executiv al FC Panciu, Florin Stoica, a acceptat să pregătească gruparea pănceană în campionatul 2010-2011 al ligii a treia. Noul tehnician va fi ajutat în munca sa de Vasile Burgă și Dănuț Bolocan.

Reporter: De ce alegerea a fost din nou FC Panciu?
Haraga: Este o provocare să fiu antrenor principal la FC Panciu. Nu am mai lucrat pe acest post și îmi doream foarte mult, mai ales că îi cunosc pe jucători din campionatul trecut. Este o onoare pentru mine să antrenez echipa pănceană și mulțumesc președintelui Florin Stoica și oamenilor de decizie din Panciu care s-au gândit la mine.

Reporter: Care este obiectivul echipei în noul campionat?
Haraga: În cursul acestei săptămâni vom avea o ședință cu cei din condu-cerea clubului și vom stabili și obiectivul pe care ni-l vom propune. Totul depinde de lotul pe care îl vom avea la dispoziție și bugetul alocat pentru acest sezon. Am mare dorință de a face performanță. Sper să-mi ating toate obiectivele personale și cele ale clubului din Panciu.

Reporter: Vor fi transferuri de jucători?
Haraga: Cu siguranță ne vom despărți de câțiva jucători care nu au confirmat așteptările și vom aduce la echipă cinci-șase fotbaliști noi, cărora nu vreau să le dau numele pentru a nu deschide ochii și altor echipe.
În perioada următoare vom stabili programul de pregătire și jocurile de verificare pe care le vom disputa până la ora primului joc oficial, dar și structura și organigrama clubului pentru ca fiecare să știe cu ce se va ocupa la FC Panciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here