Brazilia a prezentat logoul Cupei Mondiale din 2014

0
168


Logoul Cupei Mondiale din 2014, turneu ce va fi organizat în Brazilia, a fost prezentat, joi, la Johannesburg, de președintele brazilian Luiz Inacio Lula da Silva. Logoul reprezintă două mâini verzi și una galbenă, stilizate, care formează silueta trofeului Cupei Mondiale, cu 2014 scris cu roșu. „Logoul reprezintă talentele brazilienilor, pofta lor de muncă, culorile țării. Vom organiza cea mai bună Cupă Mondială care a existat vreodată”, a spus Lula da Silva, în prezența președintelui FIFA, Joseph Blatter.
Președintele Braziliei a felicitat Africa de Sud pentru turneul final din acest an al Cupei Mondiale: „Felicitări Africii de Sud pentru organizarea acestei Cupe Mondiale de neuitat.
A arătat întregii lumi capacitatea de organizare și bucuria acestei țări. Succesul fraților noștri africani repre-zintă o provocare extraordinară pentru noi, trebuie să fim mai buni”.
Lula da Silva a asigurat că va exista transparență în ceea ce privește organizarea CM din 2014. „Toate cheltuielile publice vor putea fi văzute pe internet”, a adăugat el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here