Astăzi îl vom cunoaşte pe Oncioiu Stelian

0
12101


E cel mai frumos, e cel mai bun și cel mai deștept! E copilul tău, iar noi vrem să ți-l facem vedetă! Mai întâi vrem să-l cunoaștem, așa că trimite-ne o fotografie și spune-ne câteva cuvinte despre el la adresa de mail: redactie@monitorulvn.ro. Fotografiile vor fi publicate în ziar în ordinea sosirii pe mail, după care pot fi vizualizate și pe site-ul www.monitorulvn.ro.
Mămici și tătici, bunici, vecini, frați și surori, intrați pe site-ul www.monitorulvn.ro, la rubrica „COPILUL ZILEI”, și votați copilul preferat! Lunar, cel care adună cele mai multe voturi, va primi un cadou surpriză, adaptat vârstei pe care o are. Premierea câștigătorilor va avea loc în prima zi a lunii următoare.

Astăzi îl vom cunoaște pe Oncioiu Stelian, care s-a prezentat cititorilor cotidianului „Monitorul de Vrancea” astfel: „Mă numesc Oncioiu Stelian,  sunt din Mărășești și am vârsta de 4 anișori. Îmi place, ca oricărui copil, să fiu alintat și sunt foarte sociabil. Când e vorba de fotografii, sunt primul, pentru că sunt în mijlocul atenției”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here