Astăzi îl vom cunoaşte pe Ghimici Andrei

0
2788


E cel mai frumos, e cel mai bun și cel mai deștept! E copilul tău, iar noi vrem să ți-l facem vedetă! Mai întâi vrem să-l cunoaștem, așa că trimite-ne o fotografie și spune-ne câteva cuvinte despre el la adresa de mail: redactie@monitorulvn.ro. Fotografiile vor fi publicate în ziar în ordinea sosirii pe mail, după care pot fi vizualizate și pe site-ul www.monitorulvn.ro.
Mămici și tătici, bunici, vecini, frați și surori, intrați pe site-ul www.monitorulvn.ro, la rubrica „COPILUL ZILEI”, și votați copilul preferat! Lunar, cel care adună cele mai multe voturi, va primi un cadou surpriză, adaptat vârstei pe care o are. Premierea câștigătorilor va avea loc în prima zi a lunii următoare.

Astăzi îl vom cunoaște pe Ghimici Andrei, care s-a prezentat cititorilor cotidianului „Monitorul de Vrancea” astfel: „Mă numesc Ghimici Andrei și am 9 luni jumătate. Sunt un mare năzdrăvan și-mi place tare mult să mă joc. Acum încep să cunosc primii pași, să rostesc primele cuvinte și să descopăr ce este prin sertare. Sunt minunea și bucuria familiei mele”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here