Femeie violată de un tânăr de 19 ani

0
601


O femeie de aproximativ 60 de ani, a fost violată și tâlhărită în noaptea de vineri spre sâmbătă. Femeia, de loc din Ciorăști, dar stabilită în București, a venit în vizită la casa părintească în urmă cu câteva zile. În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orelor 2.00, un băiat de 19 ani, din localitate, ar fi intrat peste ea în casă cu intenții necurate. Pentru că victima a ripostat, tânărul a lovit-o și apoi a batjocorit-o. La plecare, acesta i-ar fi luat femeii și o sumă de bani. Cea care a alertat poliția a fost chiar victima, la aproximativ două ore de la comiterea faptei, după ce a reușit să scape din mâinile violatorului. Oamenii legii au mers la fața locului pentru a face cercetări, iar sâmbătă după-amiază au reușit să-l identifice și pe principalul suspect. Potrivit primarului din comună, acesta ar fi fost deja reținut. „Femeia locuiește în București, iar săptămâna trecută a venit la Ciorăști, la casa părintească. Nenorocirea s-a întâmplat noaptea și nu este exclus ca cel sau cei care au intrat peste ea să nu fi știut că este cineva acasă. A fost violată și tâlhărită. Din câte am înțeles, i s-a furat o sumă de bani. Suspectul este un băiat din comună și din câte știu a fost reținut”, a  spus Viorel Haiducu, primarul din comuna Ciorăști.
Nu este exclus ca la această grozăvie să fi participat mai multe persoane. Deocamdată, a fost reținut doar tânărul de 19 ani și, potrivit unor surse, acesta și-ar fi recunoscut fapta. Primarul Viorel Haiducu ne-a mai spus că familia băiatului și-ar fi cumpărat o casă la Ciorăști în urmă cu câțiva ani, și   s-au stabilit acolo. „Familia acestuia s-a mutat aici, la noi, acum câțiva ani, după ce și-au cumpărat o casă. El a mai făcut și altele, din câte știu eu mai are dosare penale, dar acum chiar a depășit orice li-mită. Sunt nemulțumit de faptul că oricine se poate muta oriunde și acest lucru se întâmplă numai la noi. În Consiliul Local am propus să aprobăm o lege ca atunci când cineva vrea să se mute undeva, să existe și acordul vecinilor și să se facă o verificare. Vin tot felul de oameni despre care nu știm nimic și apoi se întâmplă astfel de nenorociri. Femeia provine dintr-o familie foarte bună și a fost nenorocită de un nimeni”, a precizat Viorel Haiducu, primarul comunei Ciorăști.
Polițiștii, care nu au vrut să mediatizeze întâmplarea, continuă cercetările pentru a stabili cu    exactitate împrejurările în care a fost comisă fapta, dar și dacă mai există și alți suspecți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here