Serea şi Martiş nu scapă de arest

0
190


Magistrații Curții de Apel Pitești au respins, din nou, recursurile arbitrilor Ionică Serea și Marius Martiș, menținând măsura arestării preventive. Inculpații au atacat decizia, dar nu au reușit să convingă judecătorii că pot fi cercetați în libertate.
Tot săptămâna aceasta, judecătorii Tribunalului Argeș au amânat judecarea cauzei pe fond pentru data de 7 septembrie, iar pentru ziua de 27 iulie a fost fixat un termen intermediar pentru verificarea măsurii arestării preventive. Pe 30 aprilie, arbitrul de fotbal de Liga I Marius Martiș și fostul arbitru Ionică Serea au fost reținuți de procurorii anticorupție, apoi arestați preventiv pentru 29 de zile, de judecătorii Tribunalului Argeș. Acuzațiile care se aduc fostului arbitru Serea sunt de luare de mită, în timp ce Martiș a fost arestat sub acuzația de complicitate la luare și dare de mită.
Potrivit procurorilor DNA, în 18 martie 2009, Ionică Serea, în calitate de arbitru de fotbal din cadrul Comisiei centrale a arbitrilor – organism al FRF, a primit suma de 21.000 de dolari de la Gheorghe Cornel Penescu, prin intermediul lui Marius Marian Martiș și a lui Liviu Ilie Făcăleață, directorul unei societăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here