Încercând să salveze o viaţă, şi-a ucis propriul fiu

0
289


Un chirurg, încercând să salveze o viață, și-a ucis propriul fiu pe care l-a uitat închis în mașină. Băiețelul de 5 ani a fost găsit mort după ce a fost uitat de tatăl său timp de aproape 8 ore. Tatăl băiatului, un medic, a fost chemat la o urgență și și-a uitat fiul închis în mașină, la soare, în timp ce temperatura la exterior atingea 30 de grade Celsius, conform unui comunicat al poliției.
Un echipaj de poliție l-a găsit pe băiețel la ora locală 17:00, mort în mașina parcată în fața unei clinici particulare din orașul de coastă Larnaca, în sudul Ciprului. Tatăl își conducea fiul la grădiniță, când a primit un apel telefonic pentru o intervenție chirurgicală de urgență și s-a deplasat imediat la clinica unde lucra.
Conform agenției de presă cipriote CNA, echipajul de poliție a găsit mașina închisă cu cheia, iar micuțul se afla pe unul din locurile din spate, cu o sticlă goală de apă alături. Alerta s-a dat în momentul în care mama copilului a sosit la grădiniță, în jurul orei 16:30 pentru a-l lua acasă, însă a aflat că micuțul nu a ajuns deloc la grădiniță în acea zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here