Astăzi o vom cunoaşte pe Ioana-Ilinca

0
369125


E cel mai frumos, e cel mai bun și cel mai deștept! E copilul tău, iar noi vrem să ți-l facem vedetă! Mai întâi vrem să-l cunoaștem, așa că trimite-ne o fotografie și spune-ne câteva cuvinte despre el la adresa de mail: redactie@monitorulvn.ro. Fotografiile vor fi publicate în ziar în ordinea sosirii pe mail, după care pot fi vizualizate și pe site-ul www.monitorulvn.ro.
Mămici și tătici, bunici, vecini, frați și surori, intrați pe site-ul www.monitorulvn.ro, la rubrica „COPILUL ZILEI”, și votați copilul preferat! Lunar, cel care adună cele mai multe voturi, va primi un cadou surpriză, adaptat vârstei pe care o are. Premierea câștigătorilor va avea loc în prima zi a lunii următoare. 

Astăzi o vom cunoaște pe Ioana-Ilinca, care s-a prezentat cititorilor cotidianului „Monitorul de Vrancea” astfel: „Mă numesc Ioana-Ilinca, am doar cinci luni și jumătate, sunt cel mai prețios dar pe care părinții mei l-au primit de la Dumnezeu. Cel mai mult și mai mult îmi place să stau în brațe la mami… și încă ceva: îmi place la nebunie laptele cu cereale! Vă pup și dacă vă place de mine vă rog să mă votați!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here