Ediția: Luni 23 Decembrie 2024. Nr 6785
Ediția: Luni 23 Decembrie 2024. Nr 6785

Cremă de vanilie cu fructe la pahar


Ingrediente:
Pentru 2 porții
200g fructe de sezon
2 gălbenușuri
40g zahăr
20g făină
coajă rasă de la 1 lămâie
200 ml lapte
1 esență vanilie
100 g frișcă

Mod de preparare:
Freci spumă gălbenușurile cu zahărul. Adaugi făina și laptele și fierbi pe bain-marie până se îngroașă, amestecând din când în când. Apoi o lași puțin să se răcească și pui coajă rasă de lămâie și esență de vanilie. Se amestecă bine și se pune în pahare. O lași să se răcorească, apoi o decorezi cu fructe și frișcă bătută, după preferința fiecăruia.
Poftă bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?