Adjudeanul Ionuţ Radu a marcat opt goluri într-un meci!

0
554


Partidele din prima fază a   play-offului ligii a patra de fotbal din Vrancea au consfințit calificarea în semifinale a echipelor FCM Adjud, Avîntul Jariștea, Viitorul Homocea și Flacăra Urechești. O performanță demnă de invidiat a obținut-o atacantul echipei FCM Adjud, Ionuț Radu, care ieri a marcat toate golurile echipei sale în victoria obținută la Golești, 8-1 împotriva formației Dinamo Tătăranu. Flacăra Urechești s-a distrat la Adjud cu Unirea Å¢ifești, 7-1, iar Viitorul Homocea s-a impus cu 5-2 la Vulturu în fața celor de la Național Golești. Mâine, de la ora 18.00, la sediul Asociației Județene de Fotbal Vrancea va avea loc tragerea la sorți a semifinalelor. Jocurile sunt programate joi, 3 iunie, de la orele 17.30, pe terenuri neutre. Finala ligii a patra vrâncene se va disputa duminică, 6 iunie, cel mai probabil pe Stadionul Milcovul din Focșani. Câștigătoarea ligii a patra din Vrancea  va întâlni în partida de baraj reprezentanta județului Buzău. Meciul se va disputa marți, 15 iunie, de la ora 17.30, pe un teren din Brăila, acesta urmând să fie stabilit de Asociația Județeană de Fotbal din orașul de la malul Dunării. Stadionul „Milcovul” din Focșani va găzdui pe 15 iunie un meci de baraj între campioanele județelor Vaslui și Brăila. La partidele de baraj pentru promovarea în liga a treia, echipele sunt obligate să folosească pe toată durata partidei un junior. Taxa de participare a fiecărei echipe care participă la meciurile de baraj este de 3000 de lei.

Rezultatele și marcatorii partidelor de ieri:
FCM Adjud – Dinamo Tătăranu 8-1   (3-0). Partida s-a disputat pe terenul „Florin Jelea” din Golești.
A marcat pentru FCM Adjud: Ionuț Radu (8) respectiv Marian Sebe (din penalty).
Avîntul Jariștea – ASA Steaua Focșani 2-0 (1-0). Partida s-a disputat pe terenul din Odobești.
Au marcat: Dănuț Lechea și Elvis Ilaș. În minutul 38, la scorul de 1-0, Claudiu Manta (ASA Steaua) a ratat o lovitură de pedeapsă.
Viitorul Homocea – Național Golești   5-2 (2-0). Partida s-a jucat pe terenul din Vulturu.
Au marcat pentru Homocea: Proca, Pătrașcu, Trăistaru, Nechifor și Manoliu respectiv Măican și Bodoc.
Flacăra Urechești – Unirea Å¢ifești 7-1 (2-1). Partida s-a disputat la Adjud.
Au marcat pentru Flacăra: S. Nache și D. Burcăcel (câte două goluri), D. Negoiță, R. Crăciun și Ciubotaru respectiv P. Taftă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here