Ediția: Luni 23 Decembrie 2024. Nr 6785
Ediția: Luni 23 Decembrie 2024. Nr 6785

Cotlet de porc marinat


Ingrediente:
cotlet de porc (cu sau fără os) feliat
400 ml vin roșu
30 ml ulei de măsline
2 căței usturoi
boia, cimbru, dafin, piper negru, sare după gust
 
Mod de preparare:
Prin marinare cotletul capătă frăgezime, un gust și o aromă aparte. Se pun două căni de vin roșu într-un vas. Se adaugă,  1 lingură de ulei de măsline și ustu-roiul pisat pentru a da gust cărnii și a diminua ușor din puterea vi-nului roșu. Feliile de cotlet se bat ușor, se sărează și condimentează bine și se așează apoi în vasul pentru marinat. Vasul se ține la frigider până a doua zi. Înainte de preparare se lasă să se scurgă dar nu prea mult , pentru a nu se usca. Se prăjesc la tavă având grijă să rămână cât mai suculente pentru a păstra aroma marinatei. Se servesc cu garnitură de cartofi.
Poftă bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?