Primă de 0,1% pentru asigurarea „Casa Ta“

0
356


Societatea Omniasig a prezentat, ieri, asigurarea „Casa Ta” destinată proprietarilor de apartamente, case, vile. „Casa Ta” și „Europa Plus” sunt două produse prin care Omniasig arată că rămâne cea mai importantă companie de asigurări din Vrancea. Seriozitatea, lucrul cel mai important la o firmă de asigurări, este confirmată de sumele plătite celor care și-au asigurat mașina sau locuințele anul trecut, respectiv peste o sută de miliarde de lei vechi.
Ultimul produs Omniasig este „Casa Ta” prin care, deși plătesc doar trei riscuri, proprietarii lo-cuințelor sunt asigurați pentru zece. Sunt plătite riscul de cutremur, inundații, alunecări de teren și, gratuit, se beneficiază de asigurare împotriva incendiului, exploziei, trăsnetului, fenomenelor atmosferice, prăbușirii de teren, vandalismului, scurgerilor de apă. Se mai asigură gratuit furtul bunurilor conținute și răspunderea civilă față de terți. Prima de asigurare este de 0,1%, respectiv 10 euro pentru o locuință de 10 mii euro, 20 euro pentru o locuință de 20 mii euro, 30 euro pentru o locuință de 30 mii euro și 40 euro pentru o locuință de 40 mii euro.
Avantajele poliței „Casa Ta” sunt oferite, alături de riscurile asigurate descrise mai sus, de rapiditatea încheierii documentelor. Polița poate fi încheiată acasă sau la birou. Reprezentanții Omniasig au precizat că bunurile conținute sunt asigurate gratuit pentru toate riscurile menționate mai sus, inclusiv pentru furt, la prim risc în limita a o mie euro. Franșiza deductibilă este de doar 1% din suma asigurată a locuinței pentru riscul de cutremur și 0 pentru celelalte riscuri. În această perioadă, Omniasig derulează și o campanie de promovare a acestei polițe, prin care se oferă o reducere de 10% la RCA celor care încheie o poliță „Casa Ta” până la 31 iulie 2010.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here