Diadema de nuntă i-a dat dureri de cap prinţesei Diana

0
187


Prințesa Diana s-a ales cu o durere atroce de cap în ziua nunții pentru faptul că nu era obișnuită cu purtarea diademei, a relatat fratele acesteia, contele Spencer, pentru ziarul britanic Daily Mail. În pofida problemelor cauzate de purtarea îndelungată a impresionantei diademe de nuntă cu diamante, prințesa părea încă ‘relaxată și fericită’ în orele care au urmat căsătoriei cu prințul Charles. Fratele ei era un elev în vârstă de 16 ani atunci când Diana a devenit membru al familiei regale.
El a povestit că nu și-a dat seama la acea vreme de semnificația căsătoriei și transformarea Dianei, în ochii pu-blicului, într-o icoană internațională. Charles, conte Spencer, acum în vârstă de 45 de ani, a revenit pentru prima oară după nunta surorii sale, la 29 iulie 1981, pe treptele catedralei Saint Paul’s din Londra, pentru a acorda un interviu emisiunii americane de divertisment Entertainment Tonight.
El a povestit cum a petrecut ceva vreme cu Diana după ceremonia vizionată de un număr estimat la 750 de milioane de telespectatori. Seara, a spus contele Spencer, toți s-au dus la un fel de petrecere semiprivată. Diana era acolo și părea foarte rela-xată și fericită deși avea o durere de cap groaznică, pentru că nu era obișnuită să poarte o diademă o dimineață întreagă, își amintește acesta în interviul postat pe site-ul emisiunii, etonline.com. Diadema era o bijuterie aparținând familiei Spencer, având un design complicat din flori stilizate, decorate cu diamante în montură de argint. Diana a continuat să o poarte de multe ori de-a lungul vieții ei, la fel ca pe altele. Pe lângă amintirile din acea zi, fratele prințesei Diana a afirmat că mai are încă o bucată din tortul de nuntă al surorii sale, cu numele acesteia pe el.
El a adăugat că primul moment pe care și-l amintește din acea zi este acela în care s-a dus să o vadă pe Diana pe când se aranja în rochia de mireasă.
Când au intrat în catedrală, a spus fratele ei, ceea ce i-a trecut prin minte a fost: ‘Dumnezeule, cum au transformat-o într-o femeie foarte frumoasă’. ‘Ea a devenit în acea zi un fel de prințesă de poveste, ca și cum ar fi fost oferită lumii atunci’, adăuga contele, amintindu-și totodată cum a mers acasă la sfârșitul zilei gândindu-se ‘asta este’ și neconștientizând ce fenomen global au devenit atât ziua aceea cât și Diana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here