Ionică Serea nu reuşeşte să iasă din arest

0
240


Fostul arbitru de fotbal Ionică Serea, arestat preventiv pentru luare de mită, rămâne în arest. Curtea de Apel Pitești a respins ca nefondat, ieri, pentru a  treia oară, recursul formulat de acesta la decizia de respingere a cererii de eliberare provizorie sub control judiciar, dată de Tribunalul Argeș.
Potrivit reprezentanților Curții de Apel Pitești, fostul arbitru a fost prezent la ședința de judecată, fiind adus încătușat și sub escortă. Curtea de Apel Pitești a respins ca nefondat recursul formulat de Serea, la decizia de respingere a cererii de eli-berare provizorie sub control judiciar dată de Tribunalul Argeș. De această dată, decizia judecătorilor este definitivă.
După pronunțarea sentinței, Ionică Serea a părăsit clădirea Curții de Apel Pitești, fiind dus în arestul Inspectoratului Județean de Poliție Argeș.
În 30 aprilie, arbitrul de fotbal de Liga I Marius Martiș și fostul arbitru Ionică Serea au fost reținuți de procurorii anticorupție, apoi arestați preventiv, pentru 29 de zile, de judecătorii Tribunalului Argeș. Ionică Serea a fost arestat preventiv pentru luare de mită, în timp ce arbitrul de Liga I de fotbal, Marius Martiș, a fost arestat preventiv pentru complicitate la dare și luare de mită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here