Roman Polanski, acuzat de încă un abuz sexual

0
153


Regizorul Roman Polanski, aflat în arest pentru că a întreținut relații sexuale cu o minoră, a fost acuzat, vineri, de actrița britanică Charlotte Lewis de abuz sexual, conform acesteia cineastul forțând-o să întrețină relații sexuale cu el în urmă cu aproape 30 de ani. Polanski, arestat în Elveția și pe cale de a fi extrădat în SUA, unde a fost pus sub acuzație pentru că a întreținut, în 1977, relații sexuale cu o adolescentă în vârstă de 13 ani, a fost acuzat de Charlotte Lewis că a forțat-o să întrețină relații sexuale cu el în apartamentul regizorului din Paris, în urmă cu aproape 30 de ani, pe când aceasta avea doar 16 ani. Lewis, în vârstă de 42 de ani, a făcut aceste declarații într-o conferință de presă ce a avut loc la Beverly Hills, la biroul unei renumite procuroare, Gloria Allred.
Charlotte Lewis a men-ționat că a decis să rupă tăcerea pentru a arăta că incidentul din 1977 nu a fost unul izolat, așa cum sugerează apărarea lui Polanski. „Åži eu sunt o victimă a lui Roman Polanski.
M-a abuzat sexual în cel mai rău mod cu putință pe când aveam doar 16 ani , la patru ani după ce el a fugit din SUA ca să evite condamnarea pentru delictele comise”, a spus Lewis. Actrița a precizat că a dat declarații poliției și procurorilor din Los Angeles, în speranța că acestea vor fi luate în considerare dacă Polanski va fi extrădat în SUA pentru condamnare. „Este foarte important ca procurorul și autoritățile elvețiene să fie înarmate cu aceste informații când decid soarta domnului Polanski”, a spus Lewis, care a avut un rol în filmul „Pirates” (1986), regizat de Polanski.
Actrița a mai spus că a rămas marcată de incidentul cu Polanski și că tot ce vrea este să se facă dreptate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here